Rev’it Ellison Ladies SK

0 out of 5

1,899.00 kr

Supersköna leggings byxor för damer

SKU: N/A Category:
Clear

Description

Ellison SK motorcykelbyxor är stretchiga leggings skapade för en figurnära passform som kommer att se bra ut på olika kroppstyper. De kommer att ge dig all frihet att röra dig både på och av cykeln, och hålla din personliga stil i framkant.

Dessa leggings kan bäras som du vill bära dina vanliga leggings när du inte rider. Faktum är att vi tror att dessa kommer att bli ditt nya favoritpar! Vi försökte hålla dem så feminina som möjligt så det finns ingen dragkedja utan ett elastiskt band högt i midjan.

De främre fickorna är falska så att de inte förvränger formen på ditt övre ben. Dina medryttare kommer att bli förvånade om du berättar att de inte är jeans, utan faktiskt leggings med mycket inbyggt skydd för att hålla dig säker.

Sätt dig i ett par Ellision SK (skinny fit) motorcykelbyxor. Ta sedan ut dem på en runda på stan.

Förberedd för SEESMART RV33 CE-nivå 1 Insats Höftskydd

Säkerhetssömmar
Sömmarna i motorcykelplagg bidrar i hög grad till nötningsbeständigheten hos hela växeln. Det är därför REV’IT! använder säkerhetssömmar på plaggområden med ökad risk för stötar. Säkerhetssömmar har en synlig såväl som en osynlig söm. Denna konstruktion håller ihop materialet i det yttre skalet, även när den synliga sömmen är tagg.

SEESMART CE-level 1 knäskydd
SEESMART CE-level 1 RV36 knäskydd är vår ultratunna och bekväma rustning som finns vid knäna på ett plagg.

A-betyg

Maskintvätt 30°C, mild cykel
Blek inte
Torktumla ej
Stryk inte
Inte kemtvättas

 

Additional information

Varumärke

Revit

Storlek

30/30, 32/26, 32/27, 32/28, 32/29, 32/30, 32/32, 32/34, 32/36

Färg

Black

Kön