Butiker

Vill du komma i kontakt med din butik? Klicka på butiken nedan för att få rätt kontaktinformation. Läs gärna svaren på vanliga frågor här nedan först.

fasadSTHLM

E-mail: infonorr@probike.se
Tel: 08-120 799 50

E-mail: goteborg@probike.se
Tel butik: 031-80 13 40
Tel verkstad: 031-25 81 00

E-mail: malmo@probike.se
Tel: 040-608 33 30

Webshop

För att komma i kontakt gällande e-handel så har du kontaktinfo nedan. Läs gärna svaren på vanliga frågor här nedan först.

Adress

Probike
Åkerivägen 6
187 75 Täby

E-mail

webshop@probike.se

Öppet

Mon - Fre / 9:00 - 17:00

Tel

Endast epost för e-handel


Vanliga frågor


Produkten finns inte i vårat lager i Täby. Lägger du en beställning så tar vi hem delen från centrallagret och skickar till dig.

Presentkortet kan för tillfället endast användas i våra fysiska butiker
Ja det är möjligt. Skriv i beskrivningen vilken butik du önskar hämta varorna hos vid beställning eller maila webshop@probike.se
Starta fordonets tändning så larmet avaktiveras. Lokalisera huvudsäkringen och dra ur den, nu kan du koppla bort batteri utan att siren aktiveras. Börja alltid koppla bort - minus polen först.
Klicka på Tillbehör sedan filterera på märke och modell. Hittar du inte så maila webshop@probike.se och skriv ditt reg-nr samt vilka delar du söker, så återkommer vi med länkar på rätt delar.
I webshopen har vi fokus på tillbehör och kläder. För reservdelar så maila webshop@probike.se med reg-nr och vilka delar du söker eller kontakta reservdelar hos våra fysiska butiker.