Privatleasing

Du betalar ingen kontantinsats och servicekostnaden är inkluderad i månadskostnaden. Du bara hämtar motorcykeln och kör den i tre år. Du får alltså köra en helt ny MC utan att behöva tänka på varken kontantinsats, restvärde eller servicekostnader. Att privatleasa MC är enkelt och tryggt.

SLIPP LÅN – SLIPP KONTANTINSATS

När man köper mc behöver man ofta ta lån med en kontantinsats på 20 procent, vilket kan bli en avsevärd summa som ska pungas ut direkt. Det slipper du vid privatleasing. Allt du behöver göra är att betala en fast månadsavgift.

INGA OFÖRUTSEDDA UTGIFTER

Privatleasing ger dig full kontroll över vad motorcykeln kommer att kosta dig och du behöver inte fundera eller oroa dig för vad nästa service kommer att kosta osv.

INGEN ORO FÖR VÄRDEMINSKNING

När det är dags att sälja din motorcykeln kan den ha minskat i värde, och det är alltid svårt att förutse exakt hur stort det tappet blir. Med privatleasing behöver man inte fundera på värdeminskningen, eftersom man helt enkelt lämnar tillbaka motorcykeln efter tre år.

DU SLIPPER SÄLJA MOTORCYKELN

Om du tycker att det är krångligt att sälja din hoj, med de samtal som behöver föras med exempelvis återförsäljare eller privatpersoner, då underlättar privatleasingen. Du lämnar som sagt bara tillbaka motorcykeln till oss.

DU KAN ENKELT FÖRNYA DIG

Om du tycker om nya motorcyklar och gärna testar nya modeller är privatleasing perfekt. Du leasar motorcykeln i 36 månader och sedan kan du byta in den mot en helt ny modell.

KOM IGÅNG

Kontakta oss idag så hjälper vi dig.